Καταχώρησε δωρεάν την αγγελία σου ΕΔΩ

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Μια νέα αγγελία για πώληση τυποποιητήριου δημοσιεύτηκε (αρ. αγγελίας 289)

αρ. αγγελίας 289

Πωλείται ο “αέρας”  τυποποιητήριου μελιού μικρής κατηγορίας στου Ρέντη 12.000 ευρώ με λειτουργικά έξοδα (ενοίκιο, Δ.Ε.Η., νερο, τηλέφωνο – internet) 420 ευρώ τον μήνα. Ο λόγος είναι ότι θέλουμε να μεταφερθούμε στον δικό μας ιδιόκτητο χώρο.
Ο χώρος έχει άδεια τυποίησης μελιού, τηρεί τα πρότυπα του HACCP και στην τιμή παρέχεται όλη η μελέτη HACCP (αξίας 800 ευρώ). Έχει λειτουργήσει μόνο 2 χρόνια, όλες οι προδιαγραφές φτιάχτηκαν από την αρχή και σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις που μας υπέδειξε η αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία. Έχει πολύ κοντά το λιμάνι του Πειραιά και όλες τις μεταφορικές Βοτανικού – Αιγάλεω και Ρεντη, το οποίο είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα στο κόστος μεταφορών των παραγγελιών είτε για το εξωτερικό, είτε για την εγχώρια αγορά. Είναι έτοιμος χώρος με το κλειδί στο χέρι, έχει συναγερμό και ηλεκτρικά ρολά. Για να ξεκινήσεις από την αρχή να το φτιάξεις έχει περισσότερο κόστος και πολύ γραφειοκρατία από τις δημόσιες υπηρεσίες και ελεγκτες που εμάς μας πήρε 7 μήνες μέχρι να πάρουμε την άδεια στα χέρια μας...,ενώ τα έξοδα έτρεχαν...,ενώ τώρα με μία μεταβίβαση ξεκινάτε και δουλεύεται σε μιά βδομάδα. Ένα παραπάνω όφελος είναι ότι μπορείτε να κάνετε τυποποίηση φασόν για άλλους συναδέλφους ή εμπόρους και να έχετε ένα extra εισόδημα και όφελος που μπορέι να σας καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα.
Μπορείτε όποτε θέλετε να μας επισκεφθείτε να δείτε τον χώρο και να συζητήσουμε ότι θέλετε. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.

Προϊόν: “αέρας”  τυποποιητήριου
Όνομα: 
Γιάννης

Τηλ.: 6971955753 / 211 – 2164510